01. Η ιστορία της επιτυχίας μας

Η οικογένεια Σαρόγλου πιστή στις σπιτικές αρχέγονες γεύσεις, κατάφερε από την αρχή της δημιουργίας της έως σήμερα να παράγει πίτες με σπιτική ποιότητα και γεύση.

Από τα πρώτα της βήματα λειτούργησε καινοτομικά στην αγορά, παράγοντας και διαθέτοντας στον καταναλωτή ανωτέρας ποιότητας και γεύσης χειροποίητη πίτα σε κατεψυγμένη μορφή, πίτα σαν αυτή που φτιάχνει η γιαγιά, η μητέρα, η θεία για το σπίτι της, για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι για την ποιότητα των προϊοντων, επιλέγουμε τα αγνά υλικά μας, φρέσκα λαχανικά, μόνο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και τηρώντας σχολαστικά κάθε κανονισμό ασφαλείας και υγιεινής που απαιτούν οι πιστοποιήσεις HACCP και ISO, παράγουμε καθημερινά μια χειροποίητη και πραγματικά ξεχωριστή απόλαυση για μικρούς και μεγάλους, για τους φίλους και καλεσμένους σας, για το καθημερινό αλλά και το γιορτινό σας τραπέζι.

Έχοντας κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας 37 και πλέον έτη, νοιώθουμε περήφανοι και ικανοποιημένοι, και αυτό μας κάνει να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο.

02. Η διαδικασία παραγωγής μας

Θέλοντας να υπηρετήσουμε με απόλυτο σεβασμό τη δική μας παράδοση και τηρώντας αυστηρά κάθε διαδικασία παραγωγής που απαιτείται σύμφωνα με την πιστοποίηση FOOD SAFETY SYSTEM CERTIFICATION 22000, δημιουργούμε μοναδικές και εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητες πίτες.
Γυναίκες, με αγάπη και αφοσίωση στην σπιτική ποιότητα και γεύση, ανοίγουν καθημερινά φύλλα στο χέρι, κάνοντας έτσι το όνομά μας ξεχωριστό και άρρηκτα συνδεδεμένο με την παραδοσιακή και χωρίς συντηρητικά χειροποίητη πίτα.

Με ιδιαίτερη φροντίδα, η οποία αρχίζει από τα φρέσκα και αγνά υλικά μας, το μεράκι για ένα τέλειο χειροποίητο αποτέλεσμα σε συνδιασμό με την επαγγελματική συνείδηση και υπευθυνότητα, παράγουμε από την πρώτη μέρα ποιότητα και γεύσεις που μας ταξιδεύεουν στα «παραδοσιακά» αριστουργήματα του πολιτισμού μας

Σκλαβενίτης
Ο Παραγωγός
Δημήτριος Θανόπουλος
Zorbas Hotel
VG Hotel
Varos Village
Vagia Hotel
Titania Hotel
St Nicolas Bay
Sheraton
San Marco Hotel
Portiani
Politia Tennis Club
PIE
Patmos Aktis
Newrest
Neptune
Macedonian Hotels
Lagos Mare
Kouros-Mykonos
Kouros Village
Intercontinental
Hotel Grand Bretagne
Hilton
Grand Resort Λαγονήσι
Eon
Elite City Resort
Electra Palace Hotel
Blue Sand
Athens Plaza
Astir Palace
Artemis Suites
Aqua Blu
Amanzoe

03. Οι συνεργάτες μας

Οι εταιρείες που μας εμπιστεύονται εδώ και 30 έτη και μας βοηθάνε να έρθουμε πιο κοντά με εσάς!